Het Park

Welkom

Dit rustig gelegen en ruim opgezette bungalowpark ligt in het oosten van Gelderland nabij de Duitse grens in het buurtschap Miste in Winterswijk. Het park is zeer geschikt voor 50-plussers, maar ook voor rustzoekende vakantiegangers die van wandelen en fietsen houden en bij terugkomst in de bungalow willen vertoeven in een groen, schoon en goed onderhouden bungalowpark. De 73 bungalows in het park zijn particulier bezit, hiervan worden ca. 10 bungalows door de eigenaren verhuurd. Uw gastvrouw, Marjan Rengelink, zal uw verblijf zo prettig mogelijk maken.

Accommodatie

In het park staan 4- en 6-persoons vrijstaande bungalows, gelegen in de natuur en voorzien van alle gemakken.

Alle bungalows zijn voorzien van een flatscreen TV, magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is parkeergelegenheid voor een auto bij de bungalow. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Type A 6-persoons

Gezellige woonkamer (ca. 25 m2) met open keuken en een zit- en eethoek uitkomend op een gedeeltelijke overdekt terras. De begaande grond heeft een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Ook bevindt zich hier de badkamer met douche en wastafel. En er is een apart toilet.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons-bedden. Eén van de slaapkamers heeft een balkon.

Type B 4-persoons

Ruime woonkamer (ca. 42 m2) met open keuken en een zit- en eethoek uitkomend op het terras. Sommige woningen beschikken over 2 ter-rassen. Berging en apart toilet.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers met elk twee eenpersoons-bedden. Er is een. badkamer met douche, wastafel en toilet.

Meer informatie kunt u vinden op onze bungalows pagina

Faciliteiten op en rond het park

Entree tot het park is beveiligd met slagbomen. Verder heet het park voor de allerkleinsten een speelplaats met toestellen.

Recreatiegebieden zoals de Slingeplas in Bredevoort en het Hilgelo in Winterswijk liggen in de directe omgeving. De omgeving van Winterswijk is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. In het coulissen landschap van Winterswijk vindt u een netwerk van fietspaden, dat zich uitstrekt tot in Münsterland. Wilt u niet uw eigen fiets meenemen dan kunt u een fiets op het park huren. Winterswijk beschikt over een gezellig centrum met een keur aan winkels en horeca.