Welkom

Dit rustig gelegen en ruim opgezette bungalowpark ligt in het oosten van Gelderland nabij de Duitse grens in het buurtschap Miste in Winterswijk. Het park is zeer geschikt voor 50-plussers, maar ook voor rustzoekende vakantiegangers die van wandelen en fietsen houden en bij terugkomst in de bungalow willen vertoeven in een groen, schoon en goed onderhouden bungalowpark. De 73 bungalows in het park zijn particulier bezit, hiervan worden 18 bungalows door de eigenaren verhuurd. Uw gastvrouw, Marjan Rengelink, zal uw verblijf zo prettig mogelijk maken.

Accommodatie

In het park staan 4- en 6-persoons vrijstaande bungalows, allemaal gelegen in de natuur en voorzien van alle gemakken.

ingang in den olden bongerd

Parkfaciliteiten

Voor de allerkleinsten is er een speeltoestel op het park. Recreatiegebieden zoals de Slingeplas in Bredevoort en het Hilgelo in Winterswijk liggen in de directe omgeving. De omgeving van Winterswijk is bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. In het coulissen landschap van Winterswijk vindt u een netwerk van fietspaden, dat zich uitstrekt tot in Münsterland. Wilt u niet uw eigen fiets meenemen dan kunt u een fiets op het park huren. Winterswijk beschikt over een gezellig centrum met een keur aan winkels en horeca.

het-echtpaar-bij-de-receptie-waren-vriendelijk-en-
type Bongerd

Type B 4-persoons

Begane grond:
Ruime woonkamer (ca. 42 m2) met open keuken en magnetron en een zit- en eethoek uitkomend op het terras. Sommige woningen beschikken over 2 ter-rassen. Berging en apart toilet.

Verdieping:
Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons-bedden. (een enkele met een tweepersoonsbed). Badkamer met douche, wastafel en toilet.

De bungalows zijn voorzien van een flatscreen TV, magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

Type A 6-persoons

Begane grond:
Gezellige woonkamer (ca. 25 m2 ) met open keuken met magnetron en een zit- en eethoek uitkomend op een gedeeltelijke overdekt terras. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Verdieping:
Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons-bedden. Eén van de slaapkamers heeft een balkon. Kasten op de overloop.

De bungalows zijn voorzien van een flatscreen TV, magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is een parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow. De inrichting/indeling van de woningen kan onderling verschillen.

type Narvik