Ontdek de ‘Narvik’,
een sfeervolle A-frame Bungalow, omsloten door natuurschoon.

Dit gezellige toevluchtsoord beschikt over een ruime veranda, perfect voor ontspannen middagen, en een balkon dat uitkijkt over de groene omgeving. De grote glazen deuren en ramen zorgen ervoor dat elke kamer baadt in natuurlijk licht

Voorzieningen

De Narvik is voorzien van een flatscreen TV, combi-magnetron, tuinmeubilair en elektrische verwarming. Er is een parkeergelegenheid voor één auto bij de bungalow.

TV & Gratis Wi-Fi

ruim 60 kanalen en goed werkend wi-fi

Combi-magnetron

Kookgemak met een magnetron met oven-functie

Tuinmeubilair & elektrische verwarming

Lekker buiten of binnen genieten

Parkeergelegenheid

voor 1 voertuig

Vakantiebungalow, type A, Narvik is een 6 persoons bungalow.

(Energielabel F)

Begane grond: gezellige woonkamer (ca. 25 m²) met open keuken met magnetron en een zit- en eethoek uitkomend op een gedeeltelijk overdekt terras. Slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers heeft een balkon. Kasten op de overloop.

Vakantiebungalow, type A, Narvik 4 persoons bungalow.

(Energielabel E) huisnummer 5

Fraaie ligging, voor en achter terras met veel zon en een mooi uitzicht aan de achterkant over de weilanden.

Begane grond: gezellige woonkamer (ca. 40m²) met open keuken met magnetron en een zit- en eethoek uitkomend op een gedeeltelijk overdekt terras. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Verdieping: twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Eén van de slaapkamers heeft een balkon. Kasten op de overloop.

Foto’s